P plan logo green
Support Icon
+47 415 99 910

Om P-Plan

Vi skaper effektive byrom med smarte parkeringsløsninger som frigjør plass.

Header p plan parkering

Vår ambisjon er å løse problemet med parkering i tettbygde strøk, frigjøre plass i gatene, senke kostnader og bedre arealutnyttelsen for utbyggerne.

Bygd for å tåle de mest ekstreme forhold

Våre løsninger er bygget i Norge, for norske forhold, basert på teknologi vi vet fungerer under de tøffeste forhold. Vi henter kompetanse fra samarbeidspartnere innen offshore, teknologiklynger og landets ledende innovasjonsmiljøer.

Kongstanken er; fungerer det her, fungerer det over alt.

Med det i mente har vi ambisjoner om vekst, både i Norge, Norden og globalt. Derfor har vi over tid bygget opp et sterkt kompetansemiljø innen automatiske parkeringsløsninger med base i vekstområdet Østlandet representerer. Herfra driftes over 40 anlegg og over 2.500 p-plasser i automatiserte anlegg. Vi har installasjoner i de fleste store norske byer, samt i Danmark og Sverige.

Team

Bjorn c edvardsen

CEO

Bjørn C. Edvardsen

Bjørn har svært lang erfaring innen automatiske parkeringsløsninger. Bjørn grunnla i sin tid P-Plan og er daglig leder. Han har også vært med på å skape og drive selskaper innen en rekke sektorer, slik byggeindustrien, konsulentbransjen, samt innen vann / infrastruktur.

(+47) 911 87 890
Send e-post

A48 A5994

CFO

Fredrik Svith Fløttum

Fredrik er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han har erfaring fra både salg og rådgivning, med mer enn 5 år innen bank.

(+47) 952 09 592
Send e-post

Egon schonneberg

Salgs- & markedssjef

Egon Schjönneberg

Egon har lang erfaring fra markeds- og kundesiden i både norske og internasjonale selskaper, bl.a. Sony, Elkjøp, G-Sport og Mekonomen. Her har han fungert i stillinger som administrerende direktør, salgsdirektør og butikksjef.

(+47) 481 42 151
Send e-post

Tore bastoe

Prosjektleder

Tore Bastøe

Tore har en bred bakgrunn fra både mekaniske og hydrauliske løsninger, i tillegg til erfaring med parkeringssystemer i både inn- og utland. Han koordinerer produktutvikling med våre samarbeidspartnere.

(+47) 902 21 257
Send e-post

A48 A6125

Serviceleder

Kai Blomberg Andresen

(+47) 459 78 044
Send e-post

FAQ

Her finner du noen av de mest vanlig stilte spørsmålene.

Hvor lang tid tar det å hente ut bilen?

Hvor lang tid det tar å hente ut bilen varierer ut ifra hvor i systemet bilen står, men det hele er gjort på få minutter. Et helautomatisert system gjør at du enkelt og greit leverer fra deg eller får levert bilen ved et sentralt punkt, i stedet for å selv bruke tid på å gå inn i et parkeringshus. Det tar derfor ikke lengre tid en ved tradisjonell parkering.

Hvilke typer rom og arealer kan benyttes til parkering?

Det er i grunn få begrensninger på hvilke rom eller arealer som kan benyttes til smart parkering, og jo tidligere i prosessen vi kommer inn, jo mer plass vil man spare. Som oftest dreier det seg om skjult parkering, altså at bilen flyttes under bakken eller inn i et rom, men vi kan også konstruere systemer som står på bakken og hvor bilene «stables» i høyden.

Fungerer smartparkering under alle klimatiske forhold?

Vårt system er konstruert nettopp for norske forhold. Alle komponenter og deler tåler en kald, tøff vinter og veisalt – særnorske forhold som gjør at det er en fordel om systemet er utviklet i Norge. Fungerer det her, fungerer det over hele verden.

Hvordan vet jeg at systemet fungerer over tid?

Våre parkeringssystemer har hatt lang driftstid og er i drift ved over 40 lokasjoner. Vi har serviceavtaler for over 2.500 parkeringsplasser. Våre ansatte har lang erfaring med parkeringssystemer.

Hvor driftssikkert er systemet?

Ettersom systemet er bygget for norske forhold, har vi en svært høy oppetid. Ved en eventuell driftsstans er vi i stand til å identifisere og løse problemet via fjerndiagnostisering eller ved å rykke ut til lokasjonen. Vi har dedikerte driftsteknikere og supporttelefon.

Hvilke materialer bruker dere?

Vi benytter oss kun av rustfritt stål og aluminium som tåler veisalt, asfaltstøv og avrenning.

Vil bilen bli påvirket av systemet?

Det er absolutt ingen mulighet for at bilen tar skade av maskineri, verken når den står inne i systemet, under levering eller ved avhenting. Sensorer og styringssystemer sørger for at bilen har klaring og blir plassert sikkert. Et avrenningssystem gjør at bilen heller ikke får vann/søle fra andre biler.