P plan logo green
Support Icon
+47 415 99 910

Kontakt

La oss snakke sammen!

Generelle henvendelser
post@p-plan.no
+47 415 99 910

Post- og besøksadresse
Storgata 26, 2000 Lillestrøm

Lurer du på noe om vår tekniske løsning? Eller vil du snakke med oss om ditt behov for smart parkering? Ikke nøl med å kontakte oss!

Kontaktinfo

Bjorn c edvardsen

Bjørn C. Edvardsen

CEO
(+47) 911 87 890
Send e-post

A48 A5994

Fredrik Svith Fløttum

CFO
(+47) 952 09 592
Send e-post

Egon schonneberg

Egon Schjönneberg

Salgs- & markedssjef
(+47) 481 42 151
Send e-post

Tore bastoe

Tore Bastøe

Prosjektleder
(+47) 902 21 257
Send e-post

A48 A6125

Kai Blomberg Andresen

Serviceleder
(+47) 459 78 044
Send e-post

FAQ

Her finner du noen av de mest vanlig stilte spørsmålene.

Hvor lang tid tar det å hente ut bilen?

Hvor lang tid det tar å hente ut bilen varierer ut ifra hvor i systemet bilen står, men det hele er gjort på få minutter. Et helautomatisert system gjør at du enkelt og greit leverer fra deg eller får levert bilen ved et sentralt punkt, i stedet for å selv bruke tid på å gå inn i et parkeringshus. Det tar derfor ikke lengre tid en ved tradisjonell parkering.

Hvilke typer rom og arealer kan benyttes til parkering?

Det er i grunn få begrensninger på hvilke rom eller arealer som kan benyttes til smart parkering, og jo tidligere i prosessen vi kommer inn, jo mer plass vil man spare. Som oftest dreier det seg om skjult parkering, altså at bilen flyttes under bakken eller inn i et rom, men vi kan også konstruere systemer som står på bakken og hvor bilene «stables» i høyden.

Fungerer smartparkering under alle klimatiske forhold?

Vårt system er konstruert nettopp for norske forhold. Alle komponenter og deler tåler en kald, tøff vinter og veisalt – særnorske forhold som gjør at det er en fordel om systemet er utviklet i Norge. Fungerer det her, fungerer det over hele verden.

Hvordan vet jeg at systemet fungerer over tid?

Våre parkeringssystemer har hatt lang driftstid og er i drift ved over 40 lokasjoner. Vi har serviceavtaler for over 2.500 parkeringsplasser. Våre ansatte har lang erfaring med parkeringssystemer.

Hvor driftssikkert er systemet?

Ettersom systemet er bygget for norske forhold, har vi en svært høy oppetid. Ved en eventuell driftsstans er vi i stand til å identifisere og løse problemet via fjerndiagnostisering eller ved å rykke ut til lokasjonen. Vi har dedikerte driftsteknikere og supporttelefon.

Hvilke materialer bruker dere?

Vi benytter oss kun av rustfritt stål og aluminium som tåler veisalt, asfaltstøv og avrenning.

Vil bilen bli påvirket av systemet?

Det er absolutt ingen mulighet for at bilen tar skade av maskineri, verken når den står inne i systemet, under levering eller ved avhenting. Sensorer og styringssystemer sørger for at bilen har klaring og blir plassert sikkert. Et avrenningssystem gjør at bilen heller ikke får vann/søle fra andre biler.